Edeltäkävijä isännöinnissä – Salo Isännöinti Oy, ISA

LOMAKKEET
MITTARILUKEMA-
ILMOITUS
MUUTTOILMOITUS
YHTEYSTIEDOT

TERVETULOA SALO ISÄNNÖINTI OY:N ASIAKKAAKSI!

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Turuntie 8 B, 2.krs, 24100 SALO (käynti Turuntien puolelta, Lähivakuutuksen pääoven viereinen rappukäytävä). Käytössämme on alan parhaimpien osaajien ja ohjelmistojen lisäksi viihtyisät toimistotilat aivan Salon ydinkeskustassa.

Isännöintiasioissa sinua palvelevat isännöitsijät Marianne Ketokulta, AIT, Erkki Kaskela, ITS, AIT, Markku Laine, IAT ja Jesse Honkala, IAT sekä kiinteistösihteerit Kirsi Kalliola ja Suvi Tiiri. Henkilökunnallamme on keskimäärin yli 20 vuoden kokemus isännöintialalta sekä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvittava alan koulutus (IAT,ITS,AIT). Toimistollamme on myös yritysauktorisointi ISA.

Toimistomme on auki ma-to klo 9.00-16.30 ja perjantaisin klo 9.00-15.00.

Toimistomme sivuilta löydät sähköisiä ilmoituslinkkejä, joilla voi ottaa yhteyttä toimistoomme sähköisesti eri asumiseen liittyvissä asioissa. Kokeile! Taloyhtiöille on mahdollista avata Huoneistotieto.fi portaali, joka korvaa aiemmin käytössä olleet taloyhtiöiden kotisivut.

Kun taloyhtiösi tarvitsee paikkakuntasi ammattitaitoisinta ja luotettavinta isännöintipalvelua, niin ota yhteyttä toimistoomme ja neuvotellaan taloyhtiösi tarvitsemista isännöintipalveluista. Tervetuloa poikkeamaan ja keskustelemaan taloyhtiösi isännöintiin liittyvistä asioista!!

Huoneistotieto.fi on asumisen ja omistamisen uusi palvelu. Palvelussa näet kaiken olennaisen:
Omat tietosi, Maksutiedot, Taloyhtiön tiedot, sekä Isännöitsijän viestit

Kirjaudu palveluun >>

AJANKOHTAISTA

2212, 2022

Hyvää ja Rauhallista Joulua 2022!!

22/12/2022|

Haluamme toivottaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille Hyvää ja Rauhallista Joulua 2022!! Henkilökuntamme hiljentyy joulun viettoon keskiviikkona 21.12.2022 klo 12.00 lukien. Joulun jälkeen toimistomme on avoinna tiistaina 27.12.2022 klo 9.00.

2212, 2022

Jätteettömämmän joulun ABC

22/12/2022|

Jätteettömämmän joulun ABC Lue Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) vinkkilista jätteettömämpään jouluun ja tarkista tavallisimpien joulun ajan jätteiden lajittelu Joulun (ja uudenvuoden) jätteiden ABC:stä. Näin jätät pienemmän kuorman huomiselle: 1. Älä tuota turhaa jätettä! Lajitteluasemillemme tuodaan tähän [...]